Trompetles starten

Je kunt met trompetles beginnen vanaf ongeveer 7 jaar. Een voorwaarde voor een koperblaasinstrument is wel, dat je voortanden gewisseld zijn en al een beetje uitgegroeid. Een beugel hoeft niet al te veel problemen op te leveren, maar als dat wel zo is kan ik je daarbij helpen. Het meisje op de foto speelt op een bariton.

Lesmogelijkheden

Je krijgt in principe elke week 30 min. individueel les. Duo-lessen kan ook. Je hebt dan 30 min. les samen met een vriend(in). Hele jonge kinderen adviseer ik individuele lessen van 20 minuten, omdat het fysiek nog te zwaar is. 

Wil je eerst ervaren of het je bevalt, dan kun je kiezen voor een kennismakingscursus. Dat zijn 8 lessen van 20 minuten, inclusief gebruik van instrument en lesmateriaal.

Per cursusjaar krijg je 36 lessen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een kortere leskaart te kopen. Bijvoorbeeld als je iets specifieks wilt leren, als herintreder of als je simpelweg minder tijd hebt.

 

Tijdens de basisschoolvakanties geef ik geen les. 

Lesmateriaal

Behalve een lesboek heb je natuurlijk ook een instrument nodig. Je kunt er een kopen of huren. Daarover kan ik je desgewenst informeren of adviseren.

Denk je dat je (kind) het leuk vindt om op trompetles te gaan of ander koperblaasinstrument te leren spelen? Laat me het weten door contact op te nemen via de contactpagina. Uiteraard kun je zo ook andere vragen stellen of een proefles aanvragen.

Proefles is GRATIS!